New Chery Tiggo 8 Pro MAX - Chery Moldova

MOTOR

1.6T / 2.0T

PUTERE, C.P.

186 / 197

TRACȚIUNE

AWD

ACCELERARE 100 KM/H, SEC

8,9 / 8,3

Exterior

DESIGN SPECTACULOS

Elementele exterioare actualizate și grila radiatorului Rhombus Diamond Matrix conferă CHERY TIGGO 8 PRO MAX un aspect unic care combină estetica tradițională chineză cu tendințele globale de design.

FARURI FULL LED

Optica LED luminoasă, indicatoarele dinamice de direcție, luminile de rulare și farurile de ceață cu un design impresionant sporesc recunoașterea modelului. Funcțiile inteligente, cum ar fi senzorul de lumină, sistemul „Follow me home” și comutarea automată a fazei scurte/lungi, sporesc siguranța.

New tiggo 8 pro - rear

SILUETĂ ELEGANTĂ

Roțile noi de 19″, o siluetă alungită, un spoiler spate sportiv și un design rafinat al luminilor LED din spate conferă mașinii un aspect elegant și impetuos.

New tiggo 8 pro - rear led

LUMINI SPATE LED

Spatele actualizat al lui CHERY TIGGO 8 PRO MAX impresionează prin designul său modern. Noul stil de lumini cu LED-uri și linia luminoasă care unește farurile creează un aspect elegant și complet. Liniile netede ale SUV-ului îi subliniază dinamismul și rafinamentul.

New tiggo 8 pro - bagaj

CAPACITATE

O varietate de opțiuni pentru transformarea salonului, un portbagaj cu un volum mai mare de 2 mii de litri (cu scaune pliate) cu posibilitatea deschiderii fără contact sunt soluții funcționale convenabile.

Interior

New tiggo 8 pro - multimedia

ZONA DE CONTROL DIGITAL

Zona de control digital cu un panou curbat de 2×12,3”, display head-up, vizibilitate de 540°, încărcare wireless – solutii tehnologice care creează confort maxim la condus.

New tiggo 8 pro - seats

SCAUNE ERGONOMICE

Ergonomia scaunelor, tetierele de aviație și multe setări pentru șofer, funcția de masaj și reglarea suportului pentru picioare al pasagerului în față, ventilația și încălzirea scaunelor vor face călătoria confortabilă și plăcută.

New tiggo 8 pro - selector

CONTROL INTELIGENT

Noul design și dispunerea pârghiilor de comandă asigură un control precis și intuitiv al modurilor de conducere. Butoanele pentru reglarea temperaturii, direcția aerului și oprirea sistemului multimedia au devenit senzoriale. Iar iluminatul interior multicolor atmosferic va crea un confort suplimentar pe drum.

New tiggo 8 pro - climat control

CONTROLUL CALITĂȚII AERULUI AQS

Sistemul de control al calității aerului AQS și ionizarea creează o bară de oxigen curată în cabină. Controlul climatizării în trei zone, capacitatea de a regla fluxul de aer pentru fiecare rând de scaune și un pachet complet de iarnă vă permit să țineți cont de toate preferințele pe drum.

New tiggo 8 pro - interior

INTERIOR LUXOS ȘI CONFORTABIL

Interiorul luxos din piele cu 7 locuri în tonuri de maro închis arată relevant și rafinat. Iluminarea atmosferică, sunetul surround al sistemului audio Sony cu 10 difuzoare și izolarea fonică îmbunătățită creează o senzație de confort premium. Interiorul devine deosebit de spațios datorită acoperișului panoramic mare.

TEHNOLOGII: PERFORMANȚĂ ȘI SIGURANȚĂ

New tiggo 8 pro - engine

MOTOR PUTERNIC 2.0 TGDI

Motorul nou 2.0 TGDI este fiabil, puternic și economic. Datorită celui mai recent sistem de sincronizare a supapelor și injecției directe de înaltă presiune, cuplul maxim este de 375 Nm la 2000 rpm.

chery-tiggo-8-pro-max-gear-7dct

TRANSMISIE PRESELECTIVĂ

Transmisia robotică preselectivă DCT cu 7 trepte cu două ambreiaje umede este combinată optim cu tracțiunea integrală inteligentă 4WD.

New tiggo 8 pro - 4WD

TRACȚIUNE INTEGRALĂ 4WD

Tracțiunea integrală inteligentă este o garanție a capacității sporite de cross-country în afara orașului. În funcție de condițiile de drum, asistentul inteligent selectează modul de conducere, comutând automat între tracțiunea 2WD și 4WD.

New tiggo 8 pro - safety

TEHNOLOGII DE SECURITATE

Complexul de sisteme de siguranță activă și sisteme de asistență a șoferului ADAS (monitorizarea punctului mort, sistem automat de frânare de urgență, control automat al vitezei de croazieră etc.) – încrederea dvs. la volan.

tiggo-8-pro-max-platform

PLATFORMA T1X

Platforma T1X oferă spațiu mult pentru scaunele din față și din spate, iar unghiurile mari de intrare și ieșire sporesc capacitatea vehiculului de cross-country. În același timp, garda la sol este de 190 mm.

Caracteristici tehnice

Versiune1.6 Turbo 186 7DCT2.0 Turbo 197 7DCT
MotorBenzină, injecţie directă şi turbosupraalimentare
Volum motor, cm315981998
Putere motor, cp / kW / rpm186/136,5/5500197/145/5000
Cuplu maxim, N / rpm275/2000-4000375/2000-3500
Locuri7
Norma de poluareEuro 6
Viteză maximă, km/h210
Accelerare 100 km/h, sec8,98,4
Consum combustibil, l/100 km78,3
Capacitate rezervor, l57
Tip caroserieCrossover
TracțiuneAWD
Transmisie7DCT
Frâne frontale/spateFrâne-disc cu ventilare/frâne-disc
Suspensie frontalăIndependentă Macpherson
Suspensie spateIndependentă
Dimensiuni (l/l/î), mm4720×1860×1705
Ampatament, mm2710
Garda la sol, mm190
Masa proprie, kg16401829
Masa totală, kg21432300
Volum portbagaj (7/2 locuri), l193-2101