Chery Tiggo 8 Pro MAX - Chery Moldova

ACCELERARE 100 KM/H, SEC

8,5

SIGURANȚĂ (CNCAP)

5★

LOCURI

7

EXTERIOR

Chery Tiggo 8 Pro MAX - full led

ASPECT DINAMIC

Partea din față a mașinii interpretează conceptul de „viață în mișcare” și întruchipează forma și estetica unică a orientului îndepărtat.

Chery Tiggo 8 Pro MAX - full led

FARURI FULL-LED

Farurile frontale folosesc o sursă de lumină LED pentru a îmbunătăți eficiența iluminării și a reduce consumul de energie. Distanța de iluminare a fasciculului principal depășește 150 m, iar lățimea de iluminare a fasciculului apropiat este de 27 m.

Chery Tiggo 8 Pro MAX - led tail lights

FARURI CU MATRICE SPATE

Sursa de lumină a lămpii cu matrice din spate este foarte recunoscută, iar semnalul de direcție dinamic se vede clar pe șosea.

Эффектная решетка радиатора

GRILĂ DE RADIATOR SPECTACULOASĂ

Tiggo 8 Pro MAX are o grilă frontală în formă de romb proiectată de o echipă internațională de designeri de top.

Chery Tiggo 8 Pro MAX - wheel

JANTE

Jantele sunt fabricate din aliaj de aluminiu, care au rezistență excelentă la coroziune.

INTERIOR

Chery Tiggo 8 Pro MAX - 7 seats

SALON CU 7 LOCURI

Al treilea rând din salonul mașinii Tiggo 8 Pro MAX cu 7 locuri este comod nu numai pentru situații de urgență, dar și pentru utilizarea de zi cu zi.

Chery Tiggo 8 Pro MAX - seats

INTERIOR LUXOS DIN PIELE

Interiorul luxos din piele în nuanțe de negru și maro și finisajul cu laser evidențiază stilul individual. În același timp, este foarte practic și va fi pe placul familiilor care au copii mici sau animale de companie.

Chery Tiggo 8 Pro MAX - panoramic sunroof

ACOPERIS CU VEDERE PANORAMICA

Acoperisul cu vedere panoramică permite pasagerilor să se bucure de cerul înstelat. Parasolarul trapei poate oferi întunecare la 100%, izolând eficient de soarele arzător și scăzând temperatura din salon în zilele caniculare.

Chery Tiggo 8 Pro MAX - trunk

PORTBAGAJ SPAȚIOS LA 2000 DE LITRI

Portbagajul încăpător cu o capacitate mai mult de 2.000 de litri este echipat cu o funcție de deschidere automată fără ajutorul mâinilor, ceea ce este foarte convenabil la încărcarea lucrurilor.

Chery-Tiggo 8 Pro MAX - interior

BUSINESS-CLASS ADEVARAT

Scaunul șoferului cu acționare electrică, setările de memorie și reglarea suportului lombar asigură conducere confortabilă chiar și în timpul unei călătorii lungi. Ventilația electrică și încălzirea, tetiera ergonomică sunt foarte confortabile.

ZONA DE CONTROL DIGITAL

Chery-Tiggo 8 Pro MAX - multimedia

ZONA DE CONTROL DIGITALĂ RENOVATĂ

Tastele volanului controlează apelurile telefonice, controlul vitezei de croazieră și o serie de funcții media. Padelele de pe volan vă permit să preluați controlul deplin asupra mașinii. Profilul jantei asigură apucare confortabilă.

Selectorul electronic a cutiei de viteze este o soluție comodă și actuală. Acesta simplifică extrem de mult controlul și este ușor de înțeles pentru orice șofer.

Chery Tiggo 8 Pro MAX - display

2 ECRANE LCD 12.3″

Zona de control digital combină 2 ecrane integrate de 12,3′. Display-ul central HD 1920×720 vă permite să controlați navigația, setările mașinii și o gamă largă de funcționalități multimedia.

Chery Tiggo 8 Pro MAX - camera 360

SISTEM DE VIZUALIZARE 360°

Sistemul de vizualizare surround cu camere HD de claritate înaltă ușurează conducerea mașinii în situații de vizibilitate limitată în parcare, la conducere înapoi sau la manevrarea la viteze mai mici de 20 km/h.

Chery Tiggo 8 Pro MAX - voice control

SISTEM DE CONTROL VOCAL

Asistentul vocal inteligent al șoferului vă permite să nu vă deranjați să căutați butoanele. Puteți gestiona deschiderea/închiderea ferestrelor, setările de control al climei și alte opțiuni prin fraze comune.

Chery Tiggo 8 Pro MAX - audio

SISTEM AUDIO PREMIUM

Sistemul audio premium cu 8 difuzoare de la Sony îți va oferi plăcere adevărată să asculți muzica ta preferată. Iar iluminarea interioară multicoloră a mașinei TIGGO 8 PRO MAX va crea o atmosferă specială, adaptându-se la ritmul muzicii.

TEHNOLOGII: ACCESIBILITATE ȘI SIGURANȚĂ

Chery Tiggo 8 Pro MAX - engine

MOTOR PUTERNIC 2.0 TGDI

Motorul nou 2.0 TGDI este fiabil, puternic și economic. Datorită celui mai recent sistem de sincronizare variabilă a supapelor și injecție directă de presiune înaltă, cuplul maxim este de 375 Nm la 2000 rpm.

Chery Tiggo 8 Pro MAX - gear 7DCT

TRANSMISIE

DCT7 este o transmisie robotică preselectivă cu 7 trepte, cu două ambreiaje umede combinate optim cu tracțiune integrală inteligentă 4WD. DCT7 acceptă moduri de conducere sportive și confortabile, precum și controlul volanului cu ajutorul padelelor.

Chery Tiggo 8 Pro MAX - 4WD modes

AWD INTELIGENT

Tracțiunea integrală inteligentă este o garanție a capacității sporite de cross-country în afara orașului. În funcție de condițiile drumului, asistentul inteligent selectează modul de conducere, comutând automat între tracțiunea 2WD și 4WD.

Chery Tiggo 8 Pro MAX - safety

TEHNOLOGII DE SIGURANȚĂ

Complexul de sisteme de siguranță activă și sisteme de asistență a șoferului ADAS (monitorizarea unghiului mort, sistemul automat de frânare de urgență, controlul adaptiv al vitezei de croazieră etc.) reprezintă încrederea ta la volan.

Chery Tiggo 8 Pro MAX - 4WD

ASISTENȚI DE SIGURANȚĂ ACTIVĂ

Peste 10 sisteme de siguranță activă, inclusiv ABS, EBD, HDC, HSA, TCS+DEL și altele asigură control sigur asupra noului TIGGO 8 PRO. Fiecare anvelopă este echipată cu un senzor de presiune (TPMS) care detectează și transmite către display valorile presiunii și temperaturii fiecărei anvelope prin semnale de frecvență radio wireless, prevenind eficient accidentele.

CARACTERISTICI TEHNICE

 • CARACTERISTICI TEHNICE
  MotorBenzină, injecţie directă şi turbosupraalimentare
  Volum motor (cm3)1998
  Putere motor (cp/rpm)197/145/5000
  Cuplu rotativ (N/rpm)375/2000-3500
  Tracțiune4WD
  Locuri7
  Norma de poluareEuro 6
  Viteză maximă, km/h195
  Consum combustibil, l/100 km10,4 / 7,3 / 8,5
  Capacitate rezervor (l)57
  Tip caroserieCrossover
  Transmisie7DCT
  Frâne frontale/spateFrâne-disc cu ventilare/frâne-disc
  Suspensie frontalăIndependentă Macpherson
  Suspensie spateIndependentă
  Dimensiuni (l/l/î), mm4722×1860×1705
  Ampatament (mm)2710
  Garda la sol (mm)190
  Masa proprie (kg)1787
  Masa totală (kg)2283
  Volum portbagaj (7/2 locuri), l193/2101