Chery Tiggo 4 Pro - Chery Moldova

MOTOR

1,5

PUTERE, C.P.

113

TRACȚIUNE

2WD

ACCELERARE 100 KM/H, SEC

13,9

Exterior

Tiggo 4 Pro

IMAGINE RECUNOSCUTĂ

Crossover – ul Tiggo 4 Pro a primit o nouă grilă de radiator realizată în imaginea conceptuală a matricei 3D a modelelor mai vechi-Tiggo 7 Pro și Tiggo 8 Pro. Modificările stilistice au afectat și bara de protecție față – în special, luminile de zi sunt acum realizate sub formă de benzi LED duble și încadrate de un element de finisare în formă de G.

CROSSOVER LA MODĂ

Datorită designului elegant și tehnologic, crossover-ul Chery Tiggo 4 Pro vă oferă posibilitatea de a vă demonstra personalitatea remarcabilă.

Tiggo 4 Pro - задние фонари

STOPURI 3D

Designul 3D al stopurilor cu margini negre îndeplinește perfect funcția de avertizare și face imaginea modelului mai sportivă.

Tiggo 4 PRO

JANTE DIN ALIAJ DE 17 INCI

Designul roții 3D oglindit este spectaculos și la modă. Pentru fiecare configurație este prevăzut un model individual de roți din aluminiu turnat.

tiggo-4-pro

SPAȚIOS

Dimensiunile exterioare mari ale modelului Chery Tiggo 4 Pro determină atît spațiul impresionant din interiorul cabinei sale în rîndurile din fața și din spate, cît și volumul portbagajului în sine. În funcție de poziția scaunelor din spate, volumul portbagajului variază de la 340 la 1100 de litri.

Interior

Tiggo 4 Pro

INTERIOR SPAȚIOS

În ciuda dimensiunilor sale externe compacte, Tiggo 4 Pro poate găzdui confortabil până la 3 pasageri adulți în rândul din spate. Interiorul Tiggo 4 Pro folosește numai materiale de finisare de înaltă calitate care creează senzația unei mașini de o clasă superioară.

SCAUNE ERGONOMICE

Pernele scaunelor au suport lateral dezvoltat.  Suportul lateral de pe spatele scaunului are o grosime variabilă pentru o mai bună menținere în zona taliei. Reglajele electrice ale scaunului șoferului în 6 direcții, reglarea suportului lombar în 4 direcții, încălzirea electrică a scaunelor, permit șoferului să se bucure de confortul a unui nivel premium.

Tiggo 4 pro

TRAPA ELECTRICĂ

Simțiți libertatea și spațiul în timpul călătoriei, bucurându-vă de aer proaspăt și de priveliști magnifice.

Tiggo 4 Pro - multimedia

ZONA DE CONTROL DIGITAL

Zona de control digital include un ecran tactil multimedia cu diagonala de 10,25″ cu înaltă definiție a imaginii, un afișaj digital al panoului de instrumente de 7″, precum și un ecran de 8″ pentru controlul setărilor de încălzire și climă. Posibilitatea de a alege culoarea iluminatului atmosferic creează un confort suplimentar în cabină.

tiggo-4-pro-interior

INTERIOR ELEGANT

Interiorul Chery Tiggo 4 Pro combină elegant tehnologie, ergonomie și comoditate, creând o atmosferă unică de confort și funcționalitate. Cu un ampatament de 2610 mm, interiorul mașinii este surprinzător de spațios și încăpător, oferind spațiu amplu pentru pasageri și bagaje.

TEHNOLOGII

Tiggo 4 Pro

DINAMICĂ ȘI CONDUCERE

Chery Tiggo 4 Pro este echipat cu un motor pe benzină care oferă performanță înaltă și economie. În funcție de preferințe și stil de condus.

Tiggo 4 Pro - cvt

VARIATOR CVT18

Variatorul CVT18 fiabil și economic cu o curea din oțel Bosch asigură o eficiență ridicată a transmisiei și economie de combustibil: în regim mixt, consumul este de 7,3 litri, în oraș- 9,4 litri, în afara orașului – 6,2 litri la 100 km.

Tiggo 4 Pro

ESP BOSCH 9.3

Chery Tiggo 4 Pro este echipat cu cel mai recent sistem de stabilitate de la Bosch versiunea 9.3, care include un sistem de frânare anti-blocare (ABS), un sistem dynamic de stabilizare (ESP) și un sistem de control al tracțiunii (TCS).

Tiggo 4 Pro - оцинкованный кузов

PROTECȚIE ANTICOROZIVĂ

Protecția anticorozivă a caroseriei Chery Tiggo 4 Pro este de 25 de ori superioară construcției oțelului obișnuit, datorită utilizării oțelului Benteler de înaltă rezistență și a stratului de zinc pe ambele părți.

Tiggo 4 Pro - LED

LUMINI LED SIGURE

Lumina puternică a farurilor cu LED este de aproximativ 2,7 ori mai mare decât lămpile cu halogen convenționale. Reglarea fină a farurilor asigură o iluminare uniformă și de înaltă calitate în toate condițiile. Datorită farurilor cu LED1 TIGGO 4 PRO sunteți în siguranță.

CARACTERISTICI TEHNICE

Transmisie5MTCVT18
MotorBenzină, cu injecție distribuită de combustibil, sistem de sincronizare a supapelor (DVVT)
Volum motor, cm31499
Putere motor (cp/rpm)113/83/6150
Cuplu maxim (N/rpm)138/4000
Tracțiune2WD
Locuri5
Norma de poluareEuro 5+Euro 5
Viteză maximă, km/h175165
Consum combustibil, l/100 km9,3/6,3/7,49,4/6,2/7,3
Capacitate rezervor, l51
Tip caroserieCrossover
Frâne frontale/spateFrâne-disc cu ventilare/frâne-disc
Suspensie frontalăIndependentă Macpherson
Suspensie spateSemi-independentă, cu arc, cu amortizoare telescopice hidraulice și bară antiruliu
Dimensiuni (l/l/î), mm4318 / 1831 / 1662
Ampatament, mm2610
Garda la sol, mm190
Masa proprie, kg13501384
Masa totală, kg16841684
Volum portbagaj (7/2 locuri), l340