Despre Chery - Chery Moldova

Chery Moldova

Despre Chery - Chery Moldova

UN CUVÂNT NOU ÎN INDUSTRIA AUTO

Chery Automobile Co, Ltd a fost fondată în 1997, la inițiativa Primăriei Wuhu din provincia chineză Anhui, acționarii au fost cinci companii de stat și dețineri ale acestei provincii. Până în prezent, 90% din acțiuni sunt deținute de stat.

Prima bază de producție a fost reprezentată de echipamentele achiziționate de la fabrica Ford din Europa. Încă din 18 decembrie 1999, primul Chery a ieșit de pe linia de producție, iar mai puțin de zece ani mai târziu, la 22 august 2007, a fost lansată cea de-a miliona.

TEHNOLOGIILE NOULUI TIMP

Chery Automobile este format din 6 uzine de automobile și 11 fabrici de asamblare din întreaga lume.
Compania a creat, de asemenea, un laborator pentru a efectua propriile R&D și teste împreună cu compania americană MTS Systems, liderul mondial în testarea mașinilor. Produsele și cercetările MTS Systems sunt utilizate de companii precum Mercedes-Benz, General Motors, Ford, Volkswagen, Boeing și Airbus.

Proiectul implică nu numai căutarea și aplicarea celor mai bune dezvoltări de inginerie și producție și programe de testare pentru componentele auto, ci și instruirea personalului. Toate acestea îi permit lui Chery să își păstreze poziția de lider în China în ceea ce privește exporturile de vehicule.

PERFECȚIUNE ÎN DETALII

Dezvoltarea nu este posibilă în mod izolat, iar conducerea Chery este foarte conștientă de acest lucru și acordă o atenție deosebită proiectelor partenere. Îmbunătățirea calității și a fluxurilor de lucru contribuie la cooperarea cu companiile americane Quantum și Chrysler și cu compania italiană Fiat. Soluțiile tehnologice sunt dezvoltate în continuare prin parteneriate cu firme de proiectare renumite: Lotus Engineering din Marea Britanie, renumită pentru mașinile sale sportive și de curse, și Mitsubishi Automotive Engineering din Japonia. Designul și confortul inovator al multor modele sunt rezultatul colaborării cu birourile de design Bertone și Pininfarina din Italia. Aceste companii au lucrat cu mărci de referință pentru piața auto: Ferrari, Lamborghini, Maserati și multe altele.