Compania GBS - Chery Moldova

Chery Moldova

Compania GBS - Chery Moldova

Compania GBS a fost fondată pe 25 august 1995 și din anul 2021 este distribuitorul oficial al brandului CHERY în Moldova. Astăzi, ocupăm poziție de lider pe piață în domeniul comercializării pieselor auto și în deservirea automobilelor la service.

Compania GBS reprezintă mai mult de 100 de producători de top de pe piața internațională a pieselor auto. Compania are 12 filiale de vânzări angro și retail, depozite centralizate si echipate tehnic, cu o suprafață de 5000 m.p. De asemenea dotat cu centrul de servicii auto cu 50 de posturi care includ trei zone de reparație, atelier pentru reparația cutiilor cu viteze automate, totodată și zone de reparație, și deservirea automobilelor Haval și Wingle cu garanție și post garanție. Personalul companiei are mai mult de 340 de persoane, iar auto parcul firmei constă în 50 de vehicule, care exercit livrarea bunurilor pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

În iunie 2016 GBS a aderat la alianța NEXUS Automotive International (NAI). NAI – este un grup inovativ și internațional de companii, distribuitori de piese de schimb care sunt lideri pe piața auto. Alianța a fost fondată în februarie 2014, în UE, cu sediul la Geneva. Fondatorii sunt 14 acționari, care sunt principalii distribuitori independenți de piese de schimb în diferite piețe.

Misiunea companiei:

De a fi furnizor de top cu o gamă largă de produse și cel mai bun service, pentru a satisface nevoile clienților de pe piața Republicii Moldova.

Dinamism:

Suntem în permanentă dezvoltare și în mod constant progresăm, căutăm piețe noi și rapid reacționăm la schimbările lor, iar analiză acestora servește ca final de luare a deciziilor. Avem o creștere stabilă, cifra de afaceri atinge 10-20% pe an, precum și creșterea anuală a numărului depozitelor și magazinelor noastre proprii.

Profesionalism:

Personalul este cel mai important factor de succes a oricărei întreprinderi. Suntem mândri de cunoștințele noastre, profesionalismul, experiența si suntem mereu gata să facem schimb de informații cu clienții noi și vechi. Noi atragem angajați activi și regular organizăm treninguri atât pentru personalul nostru, cât și pentru personalul clienților noștri. Noi oferim suport publicitar pentru clienții noștri, precum și le organizăm excursii la uzinele ale partenerilor noștri.

Valori ale companiei:

Pentru noi responsabilitate, stabilitate și decență, este o prioritate, atât cu partenerii locali cât și cei externi. Noi apreciem lucrul în echipă, performanță, ambiții și dezvoltăm acestea calități.

Conducerea și managementul companiei GBS sunt interesate de colaborarea fiabilă și productivă în domeniul vânzărilor auto în Republica Moldova.