CHERY Moldova - Chery Moldova

Tiggo coupe concept SUV

Noua mașină concept Tiggo Coupe cu o viziune orientată spre viitor reflectă pe deplin imaginea mărcii "FUN TO DRIVE", transmițând o atmosferă de tineret, modă, sport și inovatoare și reflectând înțelegerea profundă a tinerilor consumatori Chery.

Caracteristici principale:

  • Inovație
  • Tecnologii
  • Fiabilitate

Gama de modele Chery

Chery încearcă să creeze nu numai aspectul impecabil, ci și să provoace sufletul fiecărei mașini, care exprimă puterea și înțelepciunea poporului chinez.

TIGGO 8 Pro e+

Mai mult
Crossover hibrid premium cu șapte locuri, cu o autonomie unică, pur electrică, de 100 km. Aspect solid, interior luxos din piele, tehnologii inteligente de securitate ADAS.

New Tiggo 8 Pro MAX

Mai mult
Elementele exterioare actualizate și grila radiatorului Rhombus Diamond Matrix conferă CHERY TIGGO 8 PRO MAX un aspect unic care combină estetica tradițională chineză cu tendințele globale de design.

TIGGO 8 Pro MAX

Mai mult
Designul exterior a mașinii Chery Tiggo 8 Pro MAX se potrivește cu temperamentul alert al vieții și cerințele impuse de orașele mari. Combinația de linii netede și curbate în caroseria mașinii conferă aspectului său încredere impresionantă și o energie puternică.

Tiggo 7 Pro MAX

Mai mult
Chery Tiggo 7 Pro MAX este un nivel nou de control, tehnologie și echipament. Un SUV elegant și impresionant, cu date tehnice excelente, aspect elegant și un design modern, atrăgător.

Tiggo 4 Pro

Mai mult
TIGGO 4 PRO este un crossover urban modern la modă, cu un stil și caracter individual recunoscut. Crossover-ul poartă prefixul „PRO”, ceea ce înseamnă o versiune progresivă a modelului (prescurtarea cuvântului englez „progres”).

Tiggo 2 Pro

Mai mult
Crossover subcompact cu un design spectacuos și o gardă la sol de 186 mm, care se potrivește perfect pentru utilizare în țara noastră.

Ultimele știri

Servicii

Test-drive

Alegerea unei mașini este un proces individual, prin urmare, este întotdeauna mai bine să vă testați toate capacitățile sale decât să recitiți și să revizuiți nenumărate recenzii.

Deservire tehnică

Noi garantăm calitatea și profesionalismul: atunci când efectuăm întreținerea, este garantat să efectuați toate lucrările furnizate de producător, cu o marcă de ștampilă în cartea de servicii.

TRADE IN

Programul Trade-In este solutia optima pentru cei care intentioneaza sa achizitioneze o masina noua. Principalul avantaj al programului Chery Trade-In este că vă puteți număra mașina ca parte a plății atunci când cumpărați o mașină Chery nouă.

Leasing

Echipa de profesioniști a showroom-ului GBS vă va ajuta să alegeți un program optim de leasing pentru achiziționarea unui nou CHERY în funcție de nevoile și cerințele dumneavoastră și, de asemenea, să aplicați corect și rapid pentru finanțare.